perjantai 18. toukokuuta 2012

Tunnustuksia

Arkkikaupan haasteessa on aiheena lemmikkieläimeni. Minulla on kaksi rakasta kissapoikaa, joten kissatagi on paikallaan tähän haasteeseen.

Olen myös saanut pari tunnustusta. Ensimmäisen minulle laittoi Cute & cool creations -blogista Anski. Kiitos tästä tunnustuksesta!
Tunnustukseen liittyen minun tulee kertoa seitsämän satunnaista faktaa itsestäni:

1. Kun on tottunut päivittämään blogia maksimissaan kahdella lauseella, tekee kolmen lauseen postaus joskus tiukkaa ja siihen täytyy keskittyä hyvin. Siksi näiden tunnustusten laittaminen tänne blogiin vähän venähti. Tähän samaan juttuun liittyy myös kirjoitusvirhekammo. Kun kirjoittaa hyvin lyhyesti, on virheiden määräkin pieni :D

2. Käytin juuri blogin ensimmäistä hymiötä. En ole tosikko, vaan kirjoitan juttuja pilke silmäkulmassa. Ajattelen kuitenkin, että hymiön lisääminen joka lauseen perään ei näytä hyvältä.

3. Nauroin ääneen lukiessani Anskin vastauksia tähän samaan tunnustukseen liittyen. Olen myöskin yrittänyt katsoa kummisetä -leffoja löytämättä niiden hienoutta. Uskon myös, että olen jokusen kissankarvan niellyt elämäni aikana.. 

4. Rakastan hitaita aamuja. Se että voi pitää yöpaitaa päällä niin pitkään kuin huvittaa ja juoda teetä pannu tolkulla ennen päivän alkamista on luksusta. Minulla on normaalista poikkeavat työajat, joten elämään mahtuu paljon luksusta.

5. Opiskelen tällä hetkellä työn ohella kolmanteen ammattiin. Taidan opiskella ikuisesti.

6. Kirjoja ei voi koskaan omistaa liikaa. Tosin niitä on tullut ostettua nyt vähemmän, koska rahat menevät pääasiassa askartelujuttuhin. Viimeksi ostin askartelukirjan.

7. Pidän kukista ja viherkasveista, mutta olen niiden kanssa onneton tumpelo. Hetken luonani asuttuaan vihreät asiat kokevat luonnollisen poistuman. Se on surullista.


Toisen tunnustukseni sain Nafisanilta Vedenhenki -blogista. Kiitos kovasti!
Tämä tunnustus tuli antaa blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Kuten näkyy, blogissani on lukijoita 11 näkyväistä henkilöä ja yksi piiloseuraaja. Kiitos teille, että jaksatte käydä katsomassa korttejani! 

Olen ollut vähän huono vastaamaan kommentteihin. Kysymyksiin toki vastaan aina, mutta kiitos kommentistasi -vastausten laittaminen on alkanut tuntua turhalta, vaikka jokaisesta kommentista kiitänkin ja ajatus mieltä lämmittää.

En nyt laita kumpaakaan tunnustusta eteenpäin, koska ne ovat kovasti blogeissa jo kiertäneet. 

Loistavaa viikonloppua!1 kommentti:

  1. Ihana kisutagi!! Sik-sak ommel reunassa on piste iin päälle :) Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan.

    VastaaPoista