torstai 25. heinäkuuta 2013

Toinen häkitön

Nyt on posti kulkenut, joten uskallan julkaista toisen version häkittömistä linnuista.
Lintuleimasin löytyy Chocolate baroquen Pretty birdcage -setistä. Kuvan olen värittänyt Touch -tusseilla. Väritin kuvan Paperilohikäärmeessä ja minulla oli käytettävissä muitakin värejä neonvärien lisäksi, ihan kovin kauas en neonväreistä kuitenkaan päässyt. Kimallukset leimakuvan oikeassa laidassa ovat kullanvärisiä Mica -hiutaleita. Kiinnitin ne roiskaisemalla päälle hiukan Goosebumpsia. Alimmaisin paperi on Best of paisley -setistä ja leimakuvan ja taustan välissä on palanen kraftia. Onnea -teksti on stanssattu Timpan kirjainstanssilla sinisestä helmiäiskartongista. Lisänä on vielä pätkä ruskeaa nauhaa ja pari timangia.

It´s all about the vintage and beauty -haasteessa on sopivasti aiheena kesä ja kimallus. Simon says stamp and show puolestaan juhlii.

4 kommenttia:

 1. Stunning card! Love the background and the images. Thank you so much for sharing with us at Simon Says Stamp Monday Challenge Blog!

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card! Love the beautifully colored image! Thanks for joining along with Simon Says Stamp Monday Challenge!

  VastaaPoista
 3. Lovely card - your use of a limited colour pallete has been so skillfully done! Thanks for joining us for this week's Simon Says Stamp and Show Challenge!

  VastaaPoista
 4. WOW...this is a beauty! Thank you for joining in with us at It's All About the Vintage & Beauty! Wishes, Suzanne

  VastaaPoista