lauantai 14. kesäkuuta 2014

Mielenmaisema

Innostuin kesän kunniaksi skräppäämään hyvinkin talvisen kuvan.
Aloitin työn piirtelemällä taustaan ympyröitä paksulla valkoisella maalitussilla. Seuraavaksi lisäsin pohjaan gessoa sapluunan läpi ja lopuksi suihkaisin hiukan sinisävyistä helmiäismistiä koko komeuden päälle. Käyttämäni tekstuurileimasimet ovat Dina Wakleyn setistä ja myös nainen on hänen tuotantoaan. Käyttämäni musteet ovat Mix´d media inxejä ja sävyt ovat Midnight, Bluejay ja Chiffon. Leimailujen jälkeen lisäsin pintaan kuvioita pinkillä maalitussilla. Nuolistanssit ovat Spellbindersin ja myös nuolet on värjätty maalitussilla.

Tällä mukaan Simon Monday -haasteeseen, jossa aiheena on maali.

4 kommenttia:

  1. stunning!!! Thanks so much for joining us at the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog! - Ashli :)

    VastaaPoista
  2. Such a pretty layout! Love the soft color palette! Thanks for joining along with the Simon Says Stamp Monday challenge!

    VastaaPoista
  3. This layout is so beautifully done! I love the mix of colors and different elements. I really like those polka dots and the image from Dina. The text adds a lovely layer of dimension and the photo is gorgeous! I love how you combined everything to make a memorable and unique layout. You have a great artistic eye and I'm so glad you shared this with us here at the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog!

    VastaaPoista