lauantai 15. syyskuuta 2018

Get organized

Canvas Corp Brands haastaa järjestelyhommiin. Otin käsittelyyn laatikon, jossa oli viime jouluna teejoulukalenteri. Päällystin ensin laatikon pakkauspaperilla, jota on tullut jonkun tilauksen suojamateriaalina. Tämän jälkeen maalasin kannen valkoisella akryylimaalilla. Suihkutin pintaan muutamia Tattared Angelsin suihkeita, väreinä Creme de chocolat, Slate ja Verdigris. Myös taustalla käytetty maski on Tattared Angelsin. Lisäsin taustaan vielä muutamia leimauksia ja tekstuuripastaa sapluunan läpi. Pastan kuivuttua kerrostin pillien ympärille kangasta, pitsiä, nauhaa ja palasen 7 Gypsiesin paperia. Sivuille kokosin mieleisen kollaasin erilaisista metallikoristeista. Tyttö siipineen on Tim Holtzin kuvioleikkeitä. Sininen "nappi" on polymeerisavea, johon olen leimannut kuvion Tattared Angelsin leimasimella. Teksti on 7 Gypsiesin rub onien pakkauksesta leikattu, kaikki otetaan hyötykäyttöön. Viimeistelynä on vielä akryylimusteroiskeita.Tässä on hyvä säilyttää ATC-kortteja.

Lisää haasteisiin osallistuneita töitä löytyy myös Instagramista, #ccbchallenge. Myös minä löydyn sieltä yllätyksellisesti nimimerkillä @kuppiteeta. Mukavaa viikonloppua!3 kommenttia:

  1. Extraordinary design - I love this! Thanks for joining us at CCB!

    VastaaPoista
  2. Amazing job!! I love the layers, colours and gorgeous details. Thanks so much for joining us for the Canvas Corp Brands September Creative Studio Challenge! Hugs, DT Karla

    VastaaPoista